ΚΑΤS 28-6(Β16)

ΒΙΟΤΡΕΚ Α.

ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ

ΚΑΡ/ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΣΙΚΗ 00565: Ισορροπημένο μείγμα μπαχαρικών με μυρωδικά και λαχανικά για νόστιμη σάλτσα πολλαπλών χρήσεων.

ΚΑΡ/ΜΑ SAUCECLASSICO: Συνδυασμός μυρωδικών με άλλα είδη για μια κλασσική σάλτσα τύπου ναπολιτέν. Κατάλληλο και για πίτσα και για κρέατα.

ΚΑΡ/ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ URBANA: Συνδυασμός μυρωδικών χωρίς σκόρδο και βαριά γεύση για μια ευχάριστη βασική σάλτσα ντομάτας. Κατάλληλο και για ζυμαρικά και για πίτσα.

ΚΑΡ/ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ SIENNA 00564: Γευστική σάλτσα λίγο πικάντικη για ζυμαρικά όπως sugoalallio αλλά και κιμάδες και σπετσοφάι. Έντονο το στοιχείο  του σκόρδου και της κόκκινης  πιπεριάς.

ΚΑΡ/ΜΑ CONTADINA 00550 ΑΛ80: Χωριάτικη Ιταλική γεύση με αρωματικά μπαχαρικά και μυρωδικά. Ξεχωρίζει η ρίγανη. Για σάλτσες ζυμαρικών και κρεάτων.

ΚΑΡ/ΜΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ 00578: Πλούσια καρύκευση για κρέατα, κυνήγι, στιφάδο αλλά και κιμάδες με Ελληνικό ύφος.

ΚΑΡ/ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ SARGENTO 01009Z: Δυνατή καρύκευση για κιμάδες, κρέατα κρασάτα, μοσχάρι και κυνήγι μαριναρισμένο. Ξεχωρίζει το φύλλο δάφνης.

ΚΑΡ/ΜΑ ALLIAERBE 00309: Σκόρδο, κρεμμύδι και μυρωδικά του κήπου που δίνουν φρέσκια και γεμάτη γεύση συγχρόνως.

ΚΑΡ/ΜΑ SANTALUCIA 00566:  Κρεμμυδάκι με αφυδατωμένα μυρωδικά και λίγο άνηθο που προσδίδουν μια φρέσκια, σπιτική γεύση. Για σάλτσες λαδερών και λαχανικών.

VISTAMEDITERRANEAN 04008: μείγμα από μυρωδάτα λαχανικά ψιλοκομμένα που δίνουν γεύση και χρώμα στην σάλτσα.

Βλέπετε επίσης: Καρυκεύματα για Κέτσαπ, Καρυκεύματα , Πρoϊόvτα για πίτσα.