ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΥΡΟ
Ειδικά Μίγματα για Πάστωμα Γύρου
Μιξ για Τηγανιά Γύρου, Doner και Chicago style Gyros

ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

Λειβαδιάς κυρίως με κόλιανδρο και μαύρο πιπέρι αλλά και ρίγανη.
RubyΛειβαδιάς + Κρ. Εντριβή με βάση το κρεμμύδι – δεν απαιτεί πάστωμα. Ελαφριά γεύση που δεν αφήνει επίγευση. Ανοικτό χρώμα. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και σε γύρο κοτόπουλο, Κυπριακό γύρο με αρνί και κιμά μοσχαρίσιο και ντόνερ.
Χρήση 15 – 20 γρ/κιλό χοιρινού. Σε ντόνερ 10 γρ/κιλό.

Χασάπικο βασική γεύση με κρεμμύδι, πιπέρι και ρίγανη και φυσική νοστιμιά Ruby Γύρο Χασάπικο 01508. Εντριβή με βάση το κρεμμύδι – δεν απαιτεί πάστωμα. Γνώριμη γεύση με μια ευχάριστη φυσική νοστιμιά. Χωρίς msg. Ανοικτό χρώμα που ασπρίζει ελαφρά το κρέας. Καθόλου καυτερό. Χρήση 15 γρ/κιλό χοιρινού.

Αρκαδίας με ρίγανη και γλυκές πιπεριές
Ruby Αρκαδίας 03853. Εντριβή με βάση το κρεμμύδι – δεν απαιτεί πάστωμα. Ελαφριά γεύση με ρίγανη και αλλά μυρωδικά που δεν σου αφήνουν επίγευση. Με γλυκές πιπεριές που φαίνονται αλλά καθόλου καυτερό. Ωραίο και σε κοντοσούβλι και εξοχικό.
Χρήση 20 – 40 γρ/κιλό χοιρινού

Αρμένικο με αρωματικά μπαχαρικά, κόκκινη πιπεριά και ρίγανη
Ruby Γύρο Αρμένικο + Κρ. Εντριβή με βάση το κρεμμύδι – δεν απαιτεί πάστωμα. Ανατολίτικη γεύση όπως γινόταν παλιά στην Αθήνα. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και σε κοντοσούβλι και πανσέτα.
Χρήση 5 – 20 γρ/κιλό χοιρινού

Αθηναϊκό με πάπρικα, μαύρο πιπέρι, μόνο λίγο κρεμμύδι και μυρωδικά
Καρ/μα Αθηναϊκό + Κρ. Ευδιάλυτη εντριβή για γύρο χοιρινό. Διακριτικές γεύσεις για νόστιμο γύρο χωρίς να σου μένει η γεύση στο στόμα. Όχι καυτερό. Για γύρο που σερβίρετε μεσημέρι σε γραφεία.
Χρήση 9 - 10 γρ/κιλό χοιρινό.

Μακεδονίας κυριαρχεί η πάπρικα αλλά και με ρίγανη.
Ruby Γύρο Μακεδονίας για πάστωμα σε γύρο χοιρινό. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και σε κοτόπουλο σούβλας.
Σε πάστωμα βάλετε 10% μέσα στο τριμμένο κρεμμύδι και παστώσετε 90 κιλά κρέας με 10 κιλά πάστωμα.
Χρήση 10 – 15 γρ/κιλό χοιρινού

Γερμανίας πάπρικα, σκόρδο, μυρωδικά
Ruby Γύρο Γερμανίας 00608 για πάστωμα σε γύρο χοιρινό. Πορτοκαλί με κόκκινα και πράσινα στίγματα. Όχι καυτερό. Ωραίο και σε γύρο στην σούβλα του φούρνου.
Για πάστωμα βάλετε 20 - 40% μέσα στο τριμμένο κρεμμύδι και παστώσετε 100 κιλά κρέας με 5 - 15 κιλά πάστωμα.
Χρήση 6 – 40 γρ/κιλό χοιρινού

Παρνασσού κυριαρχούν τα φύλλα ρίγανης
Ruby Γυρο ΑΛ50 Κρεμμύδι. Αλατοπίπερο για εντριβή με βάση το κρεμμύδι – δεν απαιτεί πάστωμα. Κρεάτινη νοστιμιά χωρίς msg. Ανοικτό χρώμα. Όχι καυτερό. Ωραίο και σε γύρο κοτόπουλο.
Περιέχει 50% αλάτι. Χρήση 8 – 15 γρ/κιλό κρέατος.

Θεσσαλικός κυρίως με κόλιανδρο και μαύρο πιπέρι, ελάχιστα φυλλαράκια
Ruby Γύρο Λάζαρος 01069. εντριβή για γύρο χοιρινό με λίγο κρεμμύδι. Γεμάτη γεύση χωρίς msg. Ανοικτό χρώμα. Μέτρια καυτερό. Χρήση 5 – 20 γρ/κιλό χοιρινού.

ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Πατρινό με πάπρικα, μουστάρδα, ρίγανη και μυρωδικά.
Ruby Γύρο Polo 01471. Εντριβή για γύρο κοτόπουλο. Κοκκινοκίτρινο χρώμα. Ελαφρά καυτερό. Χρήση 10 - 15 γρ/κιλό κοτόπουλο.

Chelsea με μουστάρδα, πάπρικα και κάρυ. Λίγα φυλλαράκια.
Ruby Γύρο Chelsea 01340. Κυπριακή συνταγή για γύρο κοτόπουλο. Χρυσοκίτρινο χρώμα. Νόστιμο και χωρίς msg. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και σε γύρο χοιρινό και για γεύσεις που αρέσουν σε τουρίστες.
Χρήση 13 γρ/κιλό κρέατος.

Καρμανίας με αρωματικά μπαχαρικά, κόκκινες πιπεριές και πράσινα φυλλαράκια
Ruby Γύρο Καρμανίας. Περσική συνταγή από το Kermanγια γύρο κοτόπουλο όπου φαίνετε η πάπρικα. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και σε γύρο χοιρινό.
Σε πάστωμα βάλετε 20% μέσα στο τριμμένο κρεμμύδι και παστώστε 90 κιλά κρέας με 10 κιλά πάστωμα.
Χρήση 20 – 25 γρ/κιλό κοτόπουλου ή χοιρινού

Ροτόντα με κρεμμύδι, άσπρο πιπέρι και μυρωδικά
Καρ/μα Rotonda 01019 ΑΛ50. Διαλυτό καρύκευμα για γύρο κοτόπουλο. Χωρίς φυλλαράκια για να ενεσάρετε αλλά με όλα τα μυρωδικά για καλή γεύση. Ανοικτό χρώμα. Όχι καυτερό. Ωραίο και σε γύρο χοιρινό ( χωρίς πάστωμα ), chickennuggets, και σουβλάκι κοτόπουλου.
Χρήση 13 γρ/κιλό κρέατος.

Αλεξάνδρειας με πάπρικα
Ruby Γυρο Αλεξάνδρειας 01833. Αιγυπτιακή εντριβή για γύρο κοτόπουλο κόκκινο. Όχι καυτερό. Ωραίο και σε κοτόπουλο σούβλας, παϊδάκια (με πέτσα) και φιλέτα (χωρίς πέτσα) από κοτόπουλου αλλά και σε γύρο χοιρινό.
Χρήση 30 γρ/κιλό κοτόπουλου ή χοιρινού, 50 – 100 γρ σε κοτόπουλο σούβλας.

Γαλοπούλα με κρεμμύδι, μουστάρδα, άσπρο πιπέρι και μυρωδικά
Καρ/μα Γαλοπούλα 01044 ΑΛ50. Διαλυτό καρύκευμα για γύρο γαλοπούλας. Χωρίς φυλλαράκια για να ενεσάρετε αλλά με όλα τα μυρωδικά για καλή γεύση. Ανοικτό χρώμα. Όχι καυτερό.
Περιέχει 50% αλάτι. Χρήση 13 γρ/κιλό κρέατος.

Επιστροφή στην κατηγορία ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ Κρέας - Ψάρι