ΜΑΓIΟΝΕΖΑ

κρύα παρασκευή, 60% λάδι σε μίξερ ζαχαροπλαστικής

 

Α.

 

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΜΑΓΙΑ 06105

 

           3 – 4 %

 

 

 

Λάδι

 

               10 %

 

Β.

 

Νερό

 

       19 –20 %

 

 

 

Ξύδι άσπρο 6 0

 

                 6 %

 

 

 

Αλάτι

 

               1,5 %

 

 

 

Μουστάρδα έτοιμη

 

             0,7 %

 

 

 

ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ BOUQUET VERTE 444506 M

 

           0,15 %

 

 

 

Ζάχαρη

 

                 3 %

 

 

 

Αυγό κρόκο

 

               5,5 %

 

 

 

ΑΡΩΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ 44581Κ

               0,3 %

 

Γ.

 

Λάδι

 

                 50 %

 

  1. 1.Αvακατεύετε το ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ με ένα μέρος από το λάδι (A).
  2. 2.Ρίχνετε το νερό και τα υπόλοιπα υλικά του (Β) στο μίξερ και τα χτυπάτε με σύρμα.
  3. 3.Προσθέτεις το (Α) και χτυπάς έως ότου γίνει κρέμα κάπως πηκτή.
  4. 4.Σιγά σιγά ρίχνετε το (Γ ) στο (Β) ενώ χτυπάτε σε μεσαία έως υψηλή ταχύτητα. Πρέπει να πέφτει σαν σπάγκος το λάδι ώστε να μην λιμνάζει. Τέλος χτυπάτε ½ λεπτό στην μέγιστη ταχύτητα, ή με τουρμπίνα χειρός.

                         Tα υλικά με κεφαλαία γράμματα τα διαθέτει η :

                    ΒIΟΤΡΕΚ Α.Β.Ε.Ε.

Λεωφ. Ιωνίας 145, Τ.Κ.17456, Άλιμος, Αθήνα

        Τηλ: 210-9948960-5     Fax: 210-9922341