Mirëserdhe,

Nëse jeni duke kërkuar aromë të mirë, ne do të ishim të lumtur të ndihmonim. Ne prodhojmë shije, aromë dhe sisteme aromatizuese në Greqi (në Geraka afër Athinës dhe Eleousa afër Janinës)
Ne bëjmë disa aroma shumë të këndshme dhe shpresojmë se do të na jepni mundësinë për të bërë diçka për ju.
Aromat e pluhurave për pluhurat e shijes Ju lutemi të na kontaktoni në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose kontaktoni agjentin tonë:

Food Navigator
10th klm Ioanninon Konitsas
45500 Eleousa Ioannina
Tel.: 2651 607160

Why us?

biotrek100 Economy.


read more

biotrek200Specialized Staff


read more

biotrek300Uniqueness  and Innovation


read more