Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της 


ΒΙΟΤΡΕΚ

Οι γεύσεις είναι φιλοσοφία για εμάς, είναι διαρκής σκέψη και προσπάθεια για να επιτύχουμε το γευστικό αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης.

Η ΒΙΟΤΡΕΚ ΑΒΕΕ παράγει βρώσιμα αρώματα για τις βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων και ζωοτροφών. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε φυσικά και ομοιοφυσικά αρώματα σε σκόνη και σε υγρή μορφή. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ειδικά, μοναδικά αρώματα για το προϊόν σας, οικονομικά και με ευελιξία στις ποσότητες. Επιπλέον η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με άριστα υλικά και ανταγωνιστικές τιμές μάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε υπέροχες γεύσεις που θα προσθέσουν αξία στο προϊόν σας.

Οποιαδήποτε γεύση ή γευστικό προφίλ θέλετε να επιτύχετε έχουμε τη δυνατότητα να το παρασκευάσουμε. Είτε αναζητάτε παραδοσιακές, σπιτικές γεύσεις ή εξωτικές, διεθνείς γεύσεις μπορούμε να δώσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το προϊόν σας. Στις επόμενες σελίδες ακολουθεί μια μικρή κατηγοριοποίηση και περιγραφή ορισμένων από τα προϊόντα μας ώστε να πάρετε μια ‘γεύση’ τους

Γιατί εμάς;

biotrek100 Οικονομία .............                   


περισσότερα

biotrek200Εξειδικευμένο Προσωπικό


περισσότερα

biotrek300Μοναδικότητα & Καινοτομία


περισσότερα