ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σταθεροποιητές τροφίμων, πηκτικά, γαλακτοματοποιητές και πρόσθετα υφής

 

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση της υφής του προϊόντος σας και μπορούμε να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα ρεολογίας, ή πυκνότητας που αντιμετωπίζετε. Τα συστήματα σταθεροποίησης αποτελούνται από μείγματα υδροκολλοειδών ή αμύλων καθώς και άλλων υλικών και μπορούν να συνδυαστούν με συστήματα γεύσης ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση για το προϊόν σας. Μερικά από τα προϊόντα μας είναι:

staueropoiisi

 ΖΕΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Αραιώσετε στο κρύο υγρό. Έτοιμα μετά από περίπου 3 λεπτά βρασμού

STABI ALL MEAT – Κρατάει ζουμερό το σουβλάκι και το γύρο. Επιτρέπει 10-20% προσθήκη βάρους με απλή μάλαξη, ακόμα και με το χέρι.

STABI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΜΑ – Δίνει βάρος και κρατάει ζουμιά σε κεμπάπ και μπιφτέκια.

STABI MARIA 03810 Z: Γενικής χρήσης binder που δένει, γαλακτοματοποιεί και σταθεροποιεί υγρά φαγητά όπως σάλτσες και σούπες. Δεν κάνουν συναίρεση, δεν πετσιάζουν.

STABI ΤΑΤΙΑΝΑ 04007 Ζ: Γενικής χρήσης binder που δένει χωρίς να γαλακτοματοποιεί. Για σάλτσες λαδερές όπου θέλουμε να χωρίζει το λάδι και για σάλτσες απλές χωρίς πολύ λίπος.  

STABI LYDIA 03837 Z: Γενικής χρήσης binder που δένει νερό και λίπος. Για λιπαρές σάλτσες που δεν θέλουμε να χωρίζει το λάδι.  

STABI ΝΑΝΑ 03267: Γενικής χρήσης binder που σταθεροποιεί πρωτεΐνες και λίπη. Θολωτικό. Για σάλτσες με γάλα ή βούτυρο.

ΚΡΥΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ενσωματώσετε με ανάδευση

STABI JOANNA 02037 K: Γενικής χρήσης πηκτικό που δένει χωρίς να γαλακτοματοποιεί. Για πηκτές κρέμες (τζατζίκι, τυροσαλάτα) που δεν ψήνονται. Χρήση 2–3%.

STABI  ΜΑΥΙΑ 06105 Κ: Γενικής χρήσης πηκτικό που δένει και εναιωρεί. Δίνει λεία υφή, στέκεται καλά κι έχει καλή διαφάνεια.

STABI PENELOPE 04070 K: Εύκολης διασποράς πηκτικό που δίνει υφή πούλπας. Για πουρέδες λαχανικών και φρούτων.

STABI LOUKIA 04804: Πηκτικό που δένει  νερό και λίπος. Για λιπαρές κρέμες.

STABI CHANTILLY 02012 K: Πηκτικό που συνδυάζει εύκολη διασπορά με λεία υφή. Αντέχει στην κατάψυξη / απόψυξη.