ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Μέσα στο Ζυμάρι
ΑΡΤΑΛ 031 YEASTCAKE: μίγμα αμύλων, πρωτεϊνών και κόμμεων για φρέσκια ζωή του
προϊόντος.
ARTAL 02006 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΥΠΟΞΙΝΟ: ρυθμιστής pH με ευχάριστη γεύση που προσφέρει βελτίωση υφής
ANDY ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ 201: Οικovoμική σκόvη με τα χαρακτηριστικά γεύσης, χρώματoς
και στερεώv τoυ γλυκoύ κρόκoυ αυγoύ σε σκόvη.
Κόλλες και Γυαλίσματα
ΑΡΤΑΛ ΚΟΛΛΑ 40005: Βρώσιμη κόλλα δυνατή. Φτιάχνετε με ζεστό νερό ένα διάφανο, κολλώδες διάλυμα όπου κολλάνε οι σπόροι στιγμιαία και δεν ξεκολλάνε όταν στεγνώσει. Για ψωμάκια, κριτσίνια, σφολιάτες και άλλα ζυμάρια. Διαλύεται 20% (από 10% - 40%) στο νερό αναλόγως την εφαρμογή. Ψεκάζετε ή αλείφεται πάνω στο προϊόν.
ΑΡΤΑΛ ΚΟΛΛΑ 050405: όπως το 40005, αλλά διαλύεται μόνο 5% - για οικονομία, ευκολία στην διάλυση ή στην εφαρμογή (ψεκασμός, αλοιφή ή εμβάπτιση)
ΑΡΤΑΛ ΚΟΛΛΑ 010405: όπως το 050405, αλλά διαλύεται μόνο 1 - 2%. Για μη απαιτητικές προσκολλήσεις. Οικονομικό.
ΑΡΤΑΛ 20002 EGGWASH: 100% αντίστοιχο του αυγού, χωρίς αυγό. Εύκολη, ομοιόμορφη εφαρμογή στο εξωτερικό του ζυμαριού με μπεκ ή βούρτσα. Δεν πιτσιλάει. Δίνει ωραίο γυάλισμα, χρώμα και αντοχή στην σφολιάτα. Για πίτες κουρού και σφολιάτα, pretzels.
ΑΡΤΑΛ 20053 GOLDWASH: ως άνω, αλλα πιο χρυσόκαφε και γυαλιστερό
ΑΡΤΑΛ 20047 EGGWASH VEGAN: ως άνω, αλλά κατάλληλο για vegan και Ορθόδοξη νηστεία. Για κουλούρια νηστίσιμα και αλλα.
ΑΡΤΑΛ 20004 EGGWASH: 100% αντίστοιχο του αυγού, χωρίς αυγό. Εύκολη, ομοιόμορφη εφαρμογή στο εξωτερικό του ζυμαριού με μπεκ ή βούρτσα. Δεν πιτσιλάει. Δίνει ωραίο γυάλισμα, χρώμα και αντοχή στην σφολιάτα. Άγλυκο. Για πίτες κουρού και σφολιάτα καταψυγμένα και προψημένα, ψωμάκια, κρουασάν, empanadillas (ως κόλλα).