ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Μέσα στο Ζυμάρι

ΑΡΤΑΛ 031 YEASTCAKE: μίγμα αμύλων, πρωτεϊνών και κόμμεων για φρέσκια ζωή του
προϊόντος.

ARTAL 02006 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΥΠΟΞΙΝΟ: ρυθμιστής pH με ευχάριστη γεύση που προσφέρει βελτίωση υφής

ANDY ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ 201: Οικovoμική σκόvη με τα χαρακτηριστικά γεύσης, χρώματoς
και στερεώv τoυ γλυκoύ κρόκoυ αυγoύ σε σκόvη.

 

Κόλλες και Γυαλίσματα

ΑΡΤΑΛ ΚΟΛΛΑ 40005:  Βρώσιμη κόλλα δυνατή. Φτιάχνετε με ζεστό νερό ένα διάφανο, κολλώδες διάλυμα όπου κολλάνε οι σπόροι στιγμιαία και δεν ξεκολλάνε όταν στεγνώσει.  Για ψωμάκια, κριτσίνια, σφολιάτες και άλλα ζυμάρια. Διαλύεται 20% (από 10% - 40%) στο νερό  αναλόγως την εφαρμογή. Ψεκάζετε ή αλείφεται πάνω στο προϊόν.

ΑΡΤΑΛ ΚΟΛΛΑ 050405:   όπως το 40005, αλλά διαλύεται μόνο 5% - για οικονομία, ευκολία στην διάλυση ή στην εφαρμογή (ψεκασμός, αλοιφή ή εμβάπτιση)

ΑΡΤΑΛ ΚΟΛΛΑ 010405:  όπως το 050405, αλλά διαλύεται μόνο 1 - 2%. Για μη απαιτητικές προσκολλήσεις. Οικονομικό.

ΑΡΤΑΛ 20002 EGGWASH:  100% αντίστοιχο του αυγού, χωρίς αυγό. Εύκολη, ομοιόμορφη εφαρμογή στο εξωτερικό του ζυμαριού με μπεκ ή βούρτσα. Δεν πιτσιλάει. Δίνει ωραίο γυάλισμα, χρώμα και αντοχή στην σφολιάτα. Για πίτες κουρού και σφολιάτα, pretzels.

ΑΡΤΑΛ 20053 GOLDWASH:  ως άνω, αλλα πιο χρυσόκαφε και γυαλιστερό

ΑΡΤΑΛ 20047 EGGWASH VEGAN:  ως άνω, αλλά κατάλληλο για vegan και Ορθόδοξη νηστεία. Για κουλούρια νηστίσιμα και αλλα.

ΑΡΤΑΛ 20004 EGGWASH:  100% αντίστοιχο του αυγού, χωρίς αυγό. Εύκολη, ομοιόμορφη εφαρμογή στο εξωτερικό του ζυμαριού με μπεκ ή βούρτσα. Δεν πιτσιλάει. Δίνει ωραίο γυάλισμα, χρώμα και αντοχή στην σφολιάτα. Άγλυκο. Για πίτες κουρού και σφολιάτα καταψυγμένα και προψημένα, ψωμάκια, κρουασάν, empanadillas (ως κόλλα).